E-05 lakás

Eladó lakások tapolcán

K-i fekvésű 1 Emeleti lakás eladó, bruttó 41.5 m2 egy hálószoba, nappali konyha étkezővel, fürdőszoba, előtér.

Lakás elhelyezkedése az emeleten

Eladó lakás tapolcán

Gyakori kérdések

A földszinten 10, az emeleten 12 a tetőtérben pedig 8 lakás lesz kialakítva.

A fölszinten 6 lakás lesz kialakítva kertkapcsolattal, melyhez kizárólagos használat tartozik ezeket zöld növényzet választ el egymástól.

A telken 24 elkerített kizárólagos használatú parkoló kerül kialakításra.

Az épület tartószerkezeti falai kisméretű téglából épültek, amik tartószerkezetileg a mai igénybevételeknek is megfelelnek. Ezen falazatok a hőtechnikai érték javítása céljából, 10 cm vastagságú polisztirol kiegészítő szigetelést kapnak, a mai előírásoknak megfelelően.

Az ablakok, és az erkélyajtók korszerű műanyag profilrendszerből készülnek, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, jó légzárással a hőtechnikai számításoknak megfelelően.

Az épületek homlokzata változatos színű és felületképzésű, megjelenik rajta többféle felületi kialakítású nemes vakolat típus, különböző textúrával a tervek szerint.

I. osztályú laminált parketta 7-8 mm vtg, 31-32 kopás állósággal. Eladó által megadott kollekcióból választható.

Villeroy & Boch gres lapburkolat. Eladó által megadott kollekcióból választható

Dekorfóliás vagy CPL felületű, utólag szerelhet tokos, beltéri nyílászárók, furatolt faforgácslap, vagy papírrácsbetétes ajtólappal. Alueloxált modern vonalvezetésű, körcímkés, ill. WC-záras kilincs-rendszerrel. Eladó által megadott kollekcióból választható.

Mofém vagy ezzel egyenértékű_ típusú egykaros csaptelep, mosdónál és kádnál automata leeresztővel.

 

I. osztályú fehér porcelán színű kerámia mosdókagyló.
I. osztályú mélyöblítésű, hátsókifolyású, fehér porcelán színben, Szabadon álló WC +külső tartály.
I. osztályú 150-170x60cm fehér színű acél kád, eléfalazással.I. osztályú fehér színű acryl 80x80 vagy 90x90 zuhanytálca, kabinnal. (a terveken szereplő helyeken)
Radiátorok:
I. osztályú fehér szinterezett acél lapradiátorok. A fürdőszobákban szinterezett fehér törülköző szárítós radiátor.

A vevők külön kérésére lehetőség van arra, hogy saját lakásukra vonatkozóan módosítási javaslatot fogalmazzanak meg, ha:

- az nem befolyásolja az épület külső megjelenését vagy a közös használatú területek megjelenését,

- az nem eredményez a megajánlottnál alacsonyabb minőségi színvonalat technikai jellemzők és megjelenés tekintetében,

- az nem jár hátrányos következményekkel a lakásszomszédok vagy harmadik fél számára,

- az nem befolyásolja a műszaki ütemtervet, a technológiai folyamatokat, illetve nem ellentétes a vonatkozó jogszabályokkal, szerződésekkel, és a jogerős építési engedély követelményeivel.

- az nem érinti az épület központi berendezéseit és hálózatait (pl. fűtési rendszer, elszívás, kaputelefon rendszer, lefolyórendszer stb.).

A fentieknek megfelelően az épület homlokzatának és közös részeinek, valamint a kertnek a kialakítása teljes mértékben a Beruházó kompetenciája, erre változtatási kérelmet nem tudunk elfogadni. Közös résznek számítanak ebből a szempontból a lakások külső nyílászárói, bejárati ajtók és szerelvényei, teraszburkolatok, lépcsőházi és lépcső burkolatok, erkélykorlátok, teraszfalak színei, a lépcsőházban és erkélyeken lévő elektromos és egyéb szerelvények (pl. ajtócsöngő), valamint a lámpatestek is.

A Vevő szabadon választhat az adott mintakollekciókból az alábbi anyagok és alternatívák tekintetében: hidegburkolat és parketták színválasztéka, belső ajtók színválasztéka.

A vásárlók a standard kialakítástól mind mennyiségben, mind magasabb minőségben is kérhetnek eltérő kialakítást, külön térítés ellenében.

A csempeburkolat díszítő elemeit (középdekor, bordür, stb.), fürdőszobai felszerelési tárgyakat (tükrök, szappantartó, WC ülőke, stb.), lámpatesteket, karnisokat, egyéb beépített bútorokat.

Generál kivitelezés

Kapcsolat