Oldalfelhasználási feltételek

A reperal.hu weboldalakon található tartalom a Reperál Kft. szellemi tulajdona.

A Reperál Kft. fenntart minden, a reperal.hu weboldalakon közzétett tartalom bármely részének bármilyen módszerrel történõ másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó tartalmat és a weboldal kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A tulajdonos elõzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldalak egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, struktúra stb.) feldolgozása és értékesítése. A látogató lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - számítógépére elmentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult a lap ilyen módon többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történõ tárolására, letölthetõvé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A reperal.hu weboldal szerzõi jogvédelem alatt áll, arról bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig bármely módon újra publikálni tilos. Tilos továbbá a Reperál Kft. elõzetes, írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, vagyis bármely más, internetre kapcsolt számítógépen közzétenni, még változatlan fomában is.

A reperal.hu weboldalakról tartalmat átvenni kizárólag a reperal.hu -ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a reperal.hu –ra való hivatkozást minden publikálásnál pontosan és jól láthatóan feltünteti.

A jelen adatok tájékoztató jellegűek ezért a beruházó azok változásával vagy bármely attól való eltéréssel kapcsolatban semmilyen kötelezettséget vagy felelősséget nem válla. Az ábrázolt berendezési tárgyak és bútorok , a burkolatok megjelenése nem képezi a szerződés tárgyát. A pontos felszereltség műszaki leírás szerint. A területek burkolatlan és vakolatlan felületekre értendőek. A bruttó területek tartalmazzák a válaszfalak alatti területet. Jelen rajzon szereplő méretek a kivitelezés során módosulhatnak.

A Beruházó fenntartja a jogot magának, hogy - beszerzési nehézségek, hatósági előírások, valamint egyéb műszaki szükségességből különösen indokolt esetben - a leírt anyagokat és szerkezeteket más, legalább azonos-, vagy jobb minőségű anyagokkal, ill. szerkezetekkel váltsa fel!

Generál kivitelezés

Kapcsolat